Cântărețul de manele Babasha, pe scena de la concertul Coldplay din București. Care a fost reacția publicului (2024)

Publicat de:

Antonia Ene

Babasha, un cântăreț din România, a urcat pe scenă la concertul Coldplay din București, din 12 iunie, de pe Arena Națională și a cântat o manea.

Momentul a fost distribuit pe rețelele de socializare ale trupei Coldplay.

În momentul prezentării lui Babasha pe scenă, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a spus că l-a văzut în timp ce se plimba prin Centrul Vechi din București și s-a declarat impresionat de ”talentele muzicale ale României”.

”Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiti cu inima deschisă”, a spus solistul.

În comentarii, oamenii au avut reacții negative:

”Cred că și-au făcut o imagine greșită.

Oribil. Nu există consilieri acolo? Cei 2 artiști cu siguranță nu împart același public.

Nici o urma de regret ca nu am luat bilet la Coldplay. Absolut niciuna nu mai am acum.

Daca eram pe stadion m-as fi ridicat sa plec la faza asta!

El e noul Gheboasa? Ca parca are acelasi stil”, au scris utilizatorii rețelei X, în videoclip putând fi auzite și foarte multe scandări și fluierături din partea fanilor care au venit pentru concertul lui Chris Martin.

Elena Calistru, președinta ONG-ului Funcky Citizens, a reacționatpe Facebook: ”La concertul Coldplay a început o parte din stadion să huiduie. La un invitat al trupei care cânta ceva ce aducea a manea. Nu cunosc omul. Dar să huidui pentru 5 minute de ceva la care aveai oportunitatea măcar să taci... E cumplit. Dureros. Nu înțeleg, efectiv nu înțeleg.”

Piesa pe care a interpretat-o Babasha la concertul Coldplay:

Reacția lui Adrian Despot, după ce Babasha a fost huiduit: ”Chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”

Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie, a reacționat, după ce publicul de pe Arena Națională l-a huiduit pe cântărețul Babasha.

”3 in plm:

1. Cea mai bună pe care am auzit-o e că «au venit Coldplay și, în zi de sărbătoare, în loc să prezinte părinților soția noastră, au prezentat amanta!».

2. Live & learn, corporate earthlings, care este cu adevărat valoarea trendului yt și, în general, a mult doritelor cifre pe care le produce un artist de moment în digital, singura unitate de măsura pe care o aveți la îndemână.

3. Cât despre Babasha, bravo, dude! Să cânți cum ai făcut-o, în fața unui stadion care te huiduie, it's so fckn rock'n roll încât n-are cum să nu fie bine. Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”, a scris Adrian Despot, pe pagina sa de Facebook.

  • Concerte Coldplay în București: Reguli de acces, program și setlist. Cum va fi vremea în cele două zile de concerte

Cine este Babasha, artistul care a cântat pe aceeași scenă cu trupa Coldplay

Pe Tiktok, în ultima perioadă, a fost întâlnită foarte des în videoclipurile utilizatorilor piesa ”Baklava”, interpretată de GYA x BABASHA. Melodia a ajuns rapid nr. 1 în trending și pe YouTube, adunând aproape 35 de milioane de vizualizări, într-o lună de la lansare.

Artiștii sunt protagoniștii clipului video.

Artiștii străini și cântăreții de manele

Coldplay nu este singura trupă care a mizat pe popularitatea manelelor printre publicul din țara noastră. Salvatore Ganacci, unul dintre cei mai cunoscuți DJ din lume, a fost prezent la mai multe festivaluri de muzică din România, unde a mixat melodii celebre ale artiștilor Florin Salam, Adrian Copilu Minune, Nicolae Guță, în timp ce a dansat pe scenă, iar reacția publicului a fost de bucurie.

Aceștia au început să fredoneze piesele bine-cunoscute și să danseze.

Deoarece momentul promovat de Salvatore Ganacci a fost atât de apreciat de public și a ajuns să se viralizeze în mediul online, DJ-ul a continuat să mixeze manele la toate festivalurile din țară la care a fost prezent.

@neversea.festival Ne-ai făcut seara @Salvatore Ganacci ♬ original sound - Neversea Festival

Despre trupa Coldplay

Trupa Coldplay a fost înființată în anul 1996 și este formată din Chris Martin (voce), Jon Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) și Will Champion (tobe). Una din cele mai populare formații rock din lume, Coldplay a scos nouă albume, cel mai recent în anul 2021, și are în palmares șapte trofee Grammy, cele mai cunoscute premii din industria muzicală.

Hituri precum Fix You, Paradise, Speed of Sound, Yellow, The Scientist, A Sky Full of Stars sau Hymn for the Weekend au stat în topurile muzicale și le-au adus miliarde de vizualizări pe Youtube.

În Marea Britanie, dar și la nivel mondial, solistul Chris Martin este o celebritate, fiind căsătorit, între 2003 și 2016 cu actrița Gwyneth Paltrow. Din anul 2017, are o relație cu actrița Dakota Johnson.

Cântărețul de manele Babasha, pe scena de la concertul Coldplay din București. Care a fost reacția publicului (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 5751

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.